(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, lämpölaitosten käyttö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme lämpölaitosten käyttöön kesätyöntekijää Helsingin Hanasaareen. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään lämpölaitosten käytön assistenttina. Osallistut laitosten käyttötoimenpiteisiin, kuten vuosihuoltojen aloitus- ja lopetustoimiin sekä laitosten häiriöselvityksiin. Työpäiviisi tulee kuulumaan myös lämpölaitosten lakisääteisiä tarkastuskierroksia sekä käytön dokumenttien laadintaa, ylläpitoa ja päivittämistä dokumenttien hallintajärjestelmissä. Työkohteinasi toimivat lämpö- ja jäähdytyslaitokset Helsingin alueella. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta tekemisen meininkiä sekä innostuta oppia uutta ja kehittyä jokaisen työpäivän aikana. Itsenäisen vastuun kantamisen lisäksi arvostamme yhdessä tekemistä, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa. Onhan ala sinulle tuttu jo parin vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintojesi kautta? Aikaisemman asennus- tai kunnossapitokokemuksen katsomme eduksesi. Toivoisimme lisäksi, että olet vähintään 18-vuotias ja että sinulla olisi B-ajokortti.  

Toivomme sinusta oma-aloitteista, innokasta ja aktiivista tiimiläistä. 

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit ovat arvostaneet Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Kalle Nurmelta soittamalla numeroon 040 867 3590, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 17.1. klo 9-15. 

Yhdistetään voimat!