(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Lakiharjoittelija
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Innostutko monipuolisista tehtävissä, jossa pääset hyödyntämään tietämystäsi yritystoimintaan liittyviltä eri oikeudenaloilta kuten sopimus-, yhtiö- , viestintä- ja tekijänoikeudesta? Voit lopettaa etsinnän, sillä se paikka on tässä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Elisan laki- ja IPR-osastoa. Toimimme vahvasti digitaalisten palveluiden parissa ja keittyvä toimiala tarjoaakin meille rutkasti haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä! Kohtaamme jatkuvasti juridisia kysymyksiä, joihin ei löydy valmiita vastauksia.

Kesän aikana pääset avustamaan juristejamme erilaisissa tehtävissä, saat vastuullesi selvitystöitä, sopimusten käsittelyä ja paljon muuta, sillä sinun on mahdollista vaikuttaa työhösi oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Meillä aikaisemmin olleet harjoittelijat ovat olleet erityisen iloisia työn monipuolisuudesta, mielenkiintoisesta toimialasta ja vastuullisista tehtävistä.

Toivomme, että opintosi ovat jo loppusuoralla ja suoritettuna on yli 180 opintopistettä. Olet kiinnostunut työskentelemään yritysmaailmassa ja nautit monipuolisista tehtävistä. 10 hengen tiimimme on oma-aloitteinen ja pidämme yhdessä työskentelystä. Toivommekin sinulta samoja asioita! Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista.

Kesätyösi voit aloittaa jo toukokuun alussa ja jatkaa elokuun loppuun asti, mutta tätä ei ole kiveen hakattu – olemme joustavia ajankohdan suhteen.

Jos haluat jutella tehtävästä lisää, voit soittaa Annelle perjantaina 9.2. klo 14-15 tai maanantaina 13.2 klo 9-10, puh. 05068500