Kesätyö - Laitossuunnittelun harjoittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Helsinkiin
LAITOSSUUNNITTELUN HARJOITTELIJOITA

Haemme laitossuunnitteluun harjoittelijoita monipuolisiin suunnittelua avustaviin tehtäviin. Kesäharjoittelu on ensimmäinen askel ammattiurallesi ja urapolullesi Swecolla - haluamme sitoutua sinuun ja kehittämiseesi urasi alusta alkaen. Pääset osallistumaan layout-, putkisto- ja mekaaniseen suunnitteluun projekteihimme liittyen mm. metsä-, kemian-, ja mineraaliteollisuuden investointeihin.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet teekkari tai insinööriopiskelija kone-, kemian- tai prosessipuolelta ja haluat kehittyä suunnittelualan asiantuntijana. Haluat saada kokemusta käytännön projektityöstä ja syventää osaamistasi yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Mahdollinen aiempi kokemus katsotaan sinulle eduksi. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja omaksut uusia asioita sujuvasti. Uskomme vilpittömästi, että asenne ratkaisee, joten positiivinen asenne on tärkeää meillä työskentelyssä. 

Lisätiedot ja hakeminen
Voit tutustua meihin erilaisissa virtuaalisissa opiskelijatapahtumissa ja virtuaalisilla opiskelijamessuilla, tule tutustumaan Swecoon ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta. Kesätyöhakumme on avoinna 15.2.2021 asti, mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413492
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa Anssi Lehtinen, puh. 050 329 1382, anssi.lehtinen(a)sweco.fi ja Mika Makkonen, puh. 040 083 8099, mika.makkonen(a)sweco.fi.