Kesätyö, laitosmiehiä Raahen kuonajauhetehtaalle
Finnsementti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Olemme iloisia, että Finnsementti kiinnostaa sinua kesätyöpaikkana! Rekrytoimme kesätyöntekijöitä Raahen kuonajauhetehtaalle kolmivuorotyöhön. Työ on teollista prosessityötä, johon sisältyy myös kunnossapitoa. Haemme pääasiassa kesätyöntekijöitä, jotka ovat valmistuneet tai joilla on keskeneräiset opinnot tekniseltä alalta, esimerkiksi koneenasentajia tai levyseppä-hitsaajia.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä sekä kivat ja osaavat työkaverit.

Kesätyöhakumme on avoinna 31.3.2021 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitamme kaikille hakijoille, olemmeko voineet tarjota kesätyöpaikan vai ei.

Yhteyshenkilömme mahdollisia kysymyksiä varten on henkilöstöassistentti Minna Kuosmanen, minna.kuosmanen@finnsementti.fi.

Käy kotisivuillamme lukemassa meillä viime kesänä työskennelleiden kesätyöntekijöiden mietteitä Finnsementistä työnantajana: https://finnsementti.fi/rekry/ 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420992
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kuosmanen (minna.kuosmanen (a) finnsementti.fi)
  • Sijainti: Raahe, Pohjois-Pohjanmaa