(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Laitepalvelutyöntekijä
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Laitepalvelu toimii Hartwallin myyntiorganisaation tukena. Laitepalvelun päätehtäviin kuuluu mm. kylmäkaappien ja kylmiöiden sekä asennustoimintaan liittyvän laitteiston hankinta, asennus ja ylläpito. Laitepalvelu vastaa huoltopalvelun ja huoltopäivystyksen järjestämisestä sekä tarjoaa teknistä tukea myyntiorganisaatiolle ja asiakkaillemme.

Kesätyössä laitepalvelussa tehtäviisi kuuluu kesätapahtumissa käytettävien kylmäkaappien ja olutkärryjen valmistelua ja lähettämistä sisältäen kylmäkaappien järjestelyä, lavoille laittoa, tarkistusta, pesua/puhdistusta, testausta, mainosten vaihtoa ja pakkausta sekä lähettämistä. Lisäksi toimit apuna tulevien ja lähtevien kuormien purussa/lastauksessa.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisuudesta tai kunnostukseen liittyvissä tehtävissä. Työskentelytavoiltasi olet suunnitelmallinen, huolellinen ja reipas. Tiimipelurina olet luotettava, yhteistyökykyinen ja työskentelet mielelläsi korjaamo- tai huoltoympäristössä.

Eduksi katsomme teknisen alan opinnot ja / tai kiinnostuksen tekniikkaan esim. harrastusten kautta.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu arkisin klo 8:00 – 16:30 väliselle ajalle. Viikoittainen työaikasi voi vaihdella henkilöstötarpeen mukaan sekä päivittäin että viikoittain, lopullinen työmäärä on sidoksissa tapahtumien laitetarpeisiin.

Kesätyö alkaa sopimukseen mukaan toukokuun puolivälistä kesäkuun alkuun. Kesto noin kolme kuukautta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa varasto- ja kunnossapitopäällikkö Sami Raaska p. 040 182 4798 torstaina 17.1 klo 12-14 sekä tiistaina 5.2 klo 12-14.

Tykkää meistä Facebookissa ja pääset seuraamaan rekrytoinnin etenemistä: https://www.facebook.com/kesatyohartwallilla.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi 10.2.2019 mennessä kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla