(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: LAITEHUOLTAJA
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Millaisia tehtäviä tarjoamme?

Laitepalvelu toimii Hartwallin myyntiorganisaation tukena. Laitepalvelun päätehtäviin kuuluu mm. kylmäkaappien ja kylmiöiden sekä asennustoimintaan liittyvän laitteiston hankinta, asennus ja ylläpito. Laitepalvelu vastaa huoltopalvelun ja huoltopäivystyksen järjestämisestä sekä tarjoaa teknistä tukea myyntiorganisaatiolle ja asiakkaillemme.

Kesätyössä laitepalvelussa tehtäviisi kuuluu kesätapahtumissa käytettävien kylmäkaappien ja olutkärryjen valmistelua ja lähettämistä sisältäen kylmäkaappien järjestelyä, lavoille laittoa, tarkistusta, pesua/puhdistusta, testausta, mainosten vaihtoa ja pakkausta sekä lähettämistä. Lisäksi toimit apuna tulevien ja lähtevien kuormien purussa/lastauksessa.

Millaista työntekijää etsimme?

Arvostamme aiempaa työkokemusta teollisuudesta tai kunnostukseen liittyvissä tehtävissä. Työskentelytavoiltasi olet suunnitelmallinen, huolellinen ja reipas. Tiimipelurina olet luotettava, yhteistyökykyinen ja työskentelet mielelläsi korjaamo- tai huoltoympäristössä.

Eduksi katsomme teknisen alan opinnot ja / tai kiinnostuksen tekniikkaan esim. harrastusten kautta.

Työaika ja kesto

Työaika sijoittuu arkisin klo 8:00 – 16:30 väliselle ajalle. Viikoittainen työaikasi voi vaihdella henkilöstötarpeen mukaan sekä päivittäin että viikoittain, lopullinen työmäärä on sidoksissa tapahtumien laitetarpeisiin.

Kesätyö alkaa sopimukseen mukaan toukokuun aikana, kesto noin kolme kuukautta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo yhdeksättä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö sekä turvallisuudesta huolehtiminen. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja näistä tehtävistä antaa varasto- ja kunnossapitopäällikkö Sami Raaska p. 040 182 4798 ti 11.02. klo 10-11 sekä ti 25.02. klo 10-11.

Hakuaika

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.3.2020 kotisivujemme kautta osoitteessa http://www.hartwall.fi/fi/ura-hartwallilla