(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: laitehoitaja
Oy Gustav Paulig Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Paulig Professional etsii vastuuntuntoisia ja reippaita henkilöitä laitehoitajan kesätyöhön! Ajankohta on toukokuun loppupuolelta elokuun loppupuolelle ja alueena pääkaupunkiseutu. 

Laitehoitajana varmistat asiakkaidemme ensiluokkaisen kahvikokemuksen For a life full of flavour –ajatuksemme mukaisesti. Laadukas kahvi maistuu ensiluokkaiselta ainoastaan, jos kahvilaitteet ovat hyvin huolletut ja puhtaat, ja raaka-aineita on oikea määrä. Työssä huolehdit asiakkaiden tiloissa heidän kahvilaitteidensa siisteydestä ja tuoreiden raaka-aineiden riittävyydestä. 

Ammattimainen palveluasenne on työssä ehdottoman tärkeää, sillä erinomaisen palvelukokemuksen varmistaminen on laitehoitajan tehtävän keskiössä. Työssä pääset tapaamaan erilaisia ihmisiä ja kehittymään asiakaspalvelutilanteissa. Asiakaspalvelukokemus ja kiinnostus asiakaspalveluun nähdään ehdottomasti eduksi. Asiakaskäynnit raportoidaan digitaalisella työvälineellä. 

Työskentely tapahtuu ensisijaisesti asiakkaiden tiloissa, joten työskentely-ympäristö vaihtuu jatkuvasti. Alueena on pääkaupunkiseutu ja paikasta toiseen liikutaan autolla. Näin ollen ajokortti ja ajokokemus ovat vaatimuksena tehtävässä. Meille on tärkeää, että koet autolla liikkumisen mukavaksi ja mielekkääksi. Myös hyvä aluetuntemus auttaa liikkumisessa. 

Työsuhde käynnistyy perehdytysjaksolla, minkä aikana niin Paulig yrityksenä kuin itse työkin tulevat sinulle tutuksi. Vaikka tehtävässä työskennellään kahvilaitteiden parissa, tehtävään ei tarvitse laitealan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Sujuvan suomenkielen taidon lisäksi englanti ja hygieniapassi ovat tehtävässä eduksi.

Kanssasi ja tarvittaessa tukenasi toimii innostunut ja ammattimainen After Sales -tiimimme. Vaikka työ on itsenäistä ja asiakkaiden tiloissa tapahtuvaa, meille on tärkeää, että pidät tiimityöskentelystä ja hyvän tiimihengen ylläpitämisestä. Työskentely Pauligilla antaa näköalapaikan elintarviketeollisuuteen ja makujen maailmaan. Kahvituntemus on meille sydämen asia, joten työn alkuvaiheessa osallistut myös kahvikoulutukseen. 

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni 2020 –kampanjaan ja olemme sitoutuneet mielekkään kesätyökokemuksen tarjoamiseen. 

 

Innostuitko? Kuulisimme sinusta erittäin mielellämme! Haethan paikkaa viimeistään 20.2.2020 nettisivuillamme https://www.pauliggroup.com/fi/ura-pauligilla/avoimet-tyopaikat lähettämällä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi.