Kesätyö: Lähihoitaja

RekryDiili Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle

LÄHIHOITAJAA KESÄTÖIHIN

ajalle 1.5.-30.9.2021 tehostetun palveluasumisen ryhmämuotoiseen yksikköön, joka tuottaa asumispalveluita vaikeasti vammaisille henkilöille.

Edellytyksenä lähihoitajan pätevyys tai 120 op opintoja takana, sekä vahvaa perushoidollista osaamista, ja ymmärrystä asiakaskuntaa kohtaan.

Katsomme suoritetut LOVe (teoria + laskut, PKV) eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Toivomme, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen ja vastuullisen asenteen. Sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi lämpimän ja tukevan työyhteisön ympäröimänä.

Lähihoitajana työskentelet kaksivuorotyössä, aamu- ja iltavuoroissa.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan kesätyön, niin ota pikaisesti yhteyttä ja laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta