(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Lähettämötyöntekijä Vantaalle! (Polarputki Oy)
Polarputki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Polarputki Oy
Polarputki myy terästuotteita ja palveluja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle.
Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1973 ja panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.
Asiakkaitamme ovat valmistavat teollisuusyritykset, komponenttitoimittajat, teollisuuden alihankkijat ja asennusliikkeet.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Polarputkelle kesätyöntekijää varaston lähettämöön! Työ sopii erityisen hyvin kaupallisen tai teknisen alan opiskelijalle.

Työtehtävänäsi ovat varaston lähettämön vaihtelevat työtehtävät. Osallistut varsinkin saapuvan tavaran vastaanottoon muun muassa huolehtien asianmukaisten dokumenttien koordinoinnista. Tehtävässä ollaan tiivisti yhteydessä muun muassa kuljetusliikkeisiin ja toimittajiin. Työnkuvaan kuuluu lisäksi vaihtelevia muita yleisiä toimiston työtehtäviä. Haemme tehtävään aikaansaavaa, oppimishaluista ja järjestelmällistä työntekijää. Omaat positiivisen ja asiakaspalveluhenkisen työtavan. Olet ulospäin suuntautunut ja hoidat reippaasti työtehtäväsi osana tiimiä. Jos näiden ominaisuuksien lisäksi olet vielä näppärä ongelmanratkoja, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Tiettyä koulutus- tai kokemustaustaa ei edellytetä. Työ sopii hyvin esimerkiksi ammattikorkeakoulu/kauppakorkeakoulu opiskelijalle (logistiikka, kauppa, tekniikka). Vastaavat työkokemukset sekä varastoalan työkokemukset katsotaan varsinkin eduksi. Asenne kuitenkin ratkaisee paikkaa täytettäessä. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen osaamista. Työssä tulee myös hallita yleisimmät ohjelmat kuten Word ja Excel.
Muut tiedot
Tarjoamme kokoaikaisen määräaikaisen kesätyön. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun asti. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa Vantaalla. Työpäivät 8-16. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Kesätyö: Lähettämötyöntekijä Vantaalle! (Polarputki Oy)”. Liitä hakemukseen myös CV:si. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111 /paavo.saari@vmp.fi
Kesto
3-4kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.03.2019 mennessä.