(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Laboratoriopalveluissa
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN JA TULE KESÄTÖIHIN VERIPALVELUUN! Haemme laboratorioalan ammattilaisia ja opiskelijoita vuosilomasijaisuuksiin laboratoriopalveluihimme Helsingin Kivihakaan kesäksi 2020.

Veripalvelun laboratorioissa tehdään verenluovuttajien veriryhmä- ja infektioseulontatutkimukset, veri- ja soluvalmisteiden laadunvalvontatutkimukset sekä laaja valikoima terveydenhuollon toimijoille tarjottavia erityisanalytiikan laboratoriotutkimuksia. Sairaaloille, terveyskeskuksille, neuvoloille ja yksityisille laboratorioille tarjottavat laboratoriopalvelumme kattavat veriryhmä-, tautiassosiaatio-, farmakogeneettiset ja kudossopeutuvuustutkimukset. Laboratorioissamme työskentelee noin 100 laboratorioalan ammattilaista.

Tehtävä
Laboratoriopalveluissa työskentelemme erikoisanalytiikan tiimeissä, joissa tehdään tutkimuksia monipuolisesti automaateilla ja manuaalisesti. Teemme tutkimuksia, kun niitä tarvitaan – jopa 24/7. Kesäsijaisena työskentelet pääosin päivävuorossa, tiimistä riippuen myös viikonloppuisin. Laboratorioissa noudatetaan jakso- tai liukuvaa työaikaa. Työ ei sisällä näytteenottoa.

Odotamme sinulta

Edellytämme bioanalyytikon / laboratoriohoitajan / laboratorioanalyytikon tutkintoa tai alan opintoja. Työotteeltasi olet aktiivinen, tartut rohkeasti uusiin asioihin ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulta sujuu itsenäinen ja tarkka työskentely ja olet tarvittaessa joustava muuttuvissa tilanteissa. Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja haluat omalla toiminnallasi vaikuttaa myönteisesti tiimisi työilmapiiriin. Lisäksi toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti kesätyösi ajan. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle
Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja. Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko kesätyöjaksosi ajalle. Meillä pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden osallistua Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Tarjoamme työjalkineet, tuetun lounaan sekä mahdollisuuden treenata omalla kuntosalillamme. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kesätyösivuiltamme löydät vielä lisää tietoa meistä työnantajana sekä muun muassa vinkkejä kesätyöhakuun. Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävistä myös tiimiesimiehiltä: Paula Pyysalo p. 0503604103, Sirpa Virolainen p. 0503740242 ja Maria Laisi p. 0444344309.

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.2020 tämän linkin kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse hakuajan päätyttyä.