(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Laborantti
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Hartwallin panimolla Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia Jaffasta siniraitaiseen lonkeroon. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä virkistämään Suomea kanssamme! Meille palkataan kaiken kaikkiaan noin sata kesätyöntekijää ja meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijät ovat meihin tyytyväisiä. Hartwallilla pääset mielekkäisiin työtehtäviin ja saat arvokasta työkokemusta suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä.

Kesätyö: Laborantti

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Laboranttina työhösi kuuluu tuotteiden laadunvalvonta fysikaalisten, kemiallisten ja mikrobiologisten menetelmien avulla. Laadunvalvonta käsittää raaka-aineiden laadunvalvonnan vastaanottotarkastuksineen, tuotantoprosessin aikana tapahtuvan laadunvalvonnan sekä lopputuotteen tarkastuksen. 

Tule osaksi kesätyöporukkaamme!

Olemme ylpeitä siitä, että kesätyöntekijät viihtyvät meillä loistavasti. Viime vuonna 95% kesätyöntekijöistämme piti omia työtehtäviään mieluisina, ja 94% kertoi, että työpaikan ilmapiiri Hartwallilla oli hyvä tai erinomainen. Meillä pidetään huolta turvallisuudesta erittäin tarkasti, ja kaikilla on oltava turvallinen olo töissä myös poikkeusaikana.

Annamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä kattavat ja virkistävät henkilöstöedut: miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuukausittain? Lisäksi osallistumme jo kymmenettä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Millaista työntekijää etsimme?

Laboratorion kesätyöntekijältä edellytämme laborantti- tai laboratorioanalyytikko- opintoja sekä aikaisempaa kokemusta laboratoriotyöstä. Aikaisempi työkokemus elintarvikealalta on eduksi. Työskentelytavoiltasi olet suunnitelmallinen, huolellinen sekä reipas ja työskentelet mielelläsi tuotantoympäristössä. Töitä tehdään yhdessä, ja siksi hyvät tiimityöskentelytaidot ovat suureksi hyödyksi!

Töitä tehdään kolmessa vuorossa, aloitus toukokuussa

Työ on kolmivuorotyötä. Viikoittainen työaikasi tulee olemaan 0-40h/vko määräytyen tuotanto-toimitusketjun tarpeiden mukaan. 

Kesätyöt laboratoriossa alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja työsuhteen kesto on noin 3 kk.

Lisätietoja & hakeminen

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Laadunvarmistuspäällikkö Minna Tuiskunen, p. 040-8616262 ke 3.2. ja ke 10.2. klo 12-15.

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi viimeistään 21.2.2021 kotisivujemme kautta.