(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö lääketieteen ylioppilaalle/farmasian opiskelijalle
Oy Eli Lilly Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Eli Lilly Finland etsii kahta diabeteksesta kiinnostunutta lääketieteen ylioppilasta/farmasian opiskelijaa kesätöihin kesäksi 2018. Sopimusta on mahdollista jatkaa ensi talveksi tuntityösopimuksena, jos sopivia tehtäviä riittää. 

Tehtävänäsi on yhdessä työparin kanssa muuttaa diabeteslääkäreille ja -hoitajille tarkoitettu uusi internet-työkalu lääketieteellisten tietojen osalta (Käypä hoito ym.) Suomeen sopivaksi. Työtä ohjaa yhtiön ulkopuolinen diabeteksen erityispätevyyden suorittanut erikoislääkäri. Tarvittavat käännöstyöt hoitaa pääosin käännöstoimisto. 

Tehtävässä on mahdollista asiantuntijan johdolla oppia syvällisesti teoreettista tietoa diabeteksesta ja eri diabeteslääkkeistä ja kurkistaa lääketeollisuuden maailmaan. Työtä voi tehdä myös etätyönä, ja joustavat työajat mahdollistavat myös aurinkoisista hetkistä nauttimisen ja erilaiset kesämenot. 

Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen hyvää osaamista, tavallisten Office-sovellusten peruskäyttötaitoa, kiinnostusta diabeteksen hoitoon ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Toivomme, että voit aloittaa toukokuun loppupuolella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa lääketieteellinen johtaja, lastentautien erikoislääkäri Kari Ranta, kari.ranta@lilly.com. 

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@lilly.com 23.3. mennessä, kiitos. 

Linkki työnantajan sivuille: www.lilly.fi