(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Kuorma-auton apumiehet
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Onko kesän kuviot vielä auki? Odotatko kesän festereita ja mökkireissuja, mutta talous ei anna periksi? Vai onko haaveissasi kehittää osaamistasi ja kartuttaa työkokemusta? Kesä on parasta aikaa toteuttaa molemmat! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimmekin nyt asiakkaillemme KUORMA-AUTON APUKULJETTAJIA kesäkaudelle 2020

Tarvitaan porukkaan mukaan reippaita, motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka eivät kavahda fyysistäkään työtä. Työssä vaaditaan työturvakorttia sekä sujuvaa Suomen kielen taitoa hyvän asenteen rinnalle.

Tehtävään soveltuva koulutus, oman auton käyttömahdollisuus sekä edellinen työkokemus katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, sillä kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuutta työllistyä pitemmäksikin aikaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme! Työt alkavat touko-kesäkuun aikana.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai soita meille ja kerro mitkä tehtävät juuri sinua kiinnostaa. Lisätietoja antaa ja hakemukset voi lähettää:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Minna Leinonen
050 444 4491
minna.leinonen@sihti.fi
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi