(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Kuntotutkimukset ja korjaussuunnittelu, Vaasa
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa mm. kuntoarvio-, kuntotutkimus-, suunnittelu- ja valvontatehtävissä. Sisäilma- ja kosteustekniset toimeksiannot ovat olennainen osa toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa.

Haemme joukkoomme kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä Vaasan toimistollemme. Räätälöimme työnkuvaa osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella, ja voit mahdollisesti päästä mukaan myös esimerkiksi valvontatehtäviin.

Kuntotutkimuspuolella työtehtäviisi kesätyöntekijänä kuuluu esimerkiksi kuntoarvioissa ja –tutkimuksissa avustaminen. Otamme sinut mukaan kenttätutkimuksiin: käymme tutkimuskohteissa ja/tai työmailla tekemässä esimerkiksi ilmatiiviystutkimuksia, kosteusmittauksia, haitta-ainetutkimuksia ja laadunvarmistusmittauksia. Kenttätyön jälkeen osallistut tutkimusten raportointiin ja avustat tutkimusselostuksen laatimisessa. Teemme kuntotutkimuksia esimerkiksi kouluihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin.

Jos olet enemmän suuntautunut suunnitteluun, kesätyöntekijänä pääset avustamaan meitä korjaussuunnittelussa: rakennepiirustusten piirtämisessä ja korjaustyöselostuksen laatimisessa. Työssä käytät MS Office-työkaluja ja AutoCADia.

Luotamme kykyysi toimia itsenäisesti, mutta annamme työllesi myös tarvittavan tuen; taustatukena tehtävässä toimii asiantuntijoistamme koostuva tiimi ja sinulle nimetään myös henkilökohtainen tutor, joka tutustuttaa sinut porukkaan ja perehdyttää toimintatapoihimme.

Toivomme, että olet edennyt DI tai Ins. AMK -opinnoissasi vähintään toiselle vuosikurssille ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi korjausrakentamiseen liittyen. Tehtävissä tarvitaan hyvää kirjallista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta, ajokortista ja työturvallisuuskortista on hyötyä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Sen lisäksi että osaamisesi kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen. 

Tarjolla vastuullista kesäduunia!

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2020!

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään perjantaina 28.2.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Toimi siis nopeasti! Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.