(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Kuntotutkimukset ja korjaussuunnittelu, Espoo
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Rakennusfysiikka on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa mm. kuntoarvio-, kuntotutkimus-, suunnittelu- ja valvontatehtävissä. Kosteus- ja sisäilmatekniset toimeksiannot ovat olennainen osa toimintaamme. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vaasassa.

Haemme joukkoomme kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta sekä betonitekniikasta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä Espoon toimistollemme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä huippuasiantuntijaksi joukossamme.

Kesätyöntekijälle tyypillisiä työtehtäviä ovat rakennusten kosteus- ja sisäilmateknisiin tutkimuksiin osallistuminen kokeneemman kuntotutkijan johdolla ja erilaisten laadunvarmistuskokeiden tekeminen työmaalla. Kuntotutkimuksissa pääset tutustumaan monipuolisesti rakenteiden rakennusfysikaaliseen toimintaan, ilmanvaihtojärjestelmä mukaan lukien.

Tutkimusten jälkeen on useimmiten mahdollista osallistua kohteessa havaittujen puutteiden korjaussuunnitteluun. Korjaussuunnittelun avustavissa tehtävissä osallistut korjausratkaisujen suunnitteluun kokeneiden rakennusfysiikan suunnittelijoiden sekä kosteusvaurion korjaussuunnittelijoiden ohjauksessa.

Projektiemme kestot vaihtelevat lyhyistä täsmätoimeksiannoista useampien viikkojen kestoisiin projekteihin. Kesätyöntekijän työpäivät koostuvat kenttätutkimuksista kohteissa sekä raporttien kirjoittamisesta toimistolla.

Toivomme, että olet edennyt DI- tai Ins. AMK -opinnoissasi vähintään kolmannelle vuosikurssille ja olet suorittanut opintoja esimerkiksi rakennetekniikasta ja rakennusfysiikasta. Katsomme eduksi aikaisemman työmaakokemuksen. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Meillä pärjäät suurimmaksi osaksi MS-office –taidoilla, mutta AutoCAD -osaaminen on eduksi. Tarvittavien lämpö- ja kosteusteknisten laskentaohjelmien käytön opit projektityössä.

Persoonana olet oma-aloitteinen, tiedonjanoinen sekä valmis laittamaan työrukkaset käteen ja tarttumaan toimeen. Uskallat myös esittää meille ideoitasi – arvostamme niitä suuresti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä hyvän perehdytyksen niiden hoitamiseen. Sen lisäksi että osaamisesi kuntotutkimuksista ja korjaussuunnittelusta vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia!

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2020!

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.2.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Toimi siis nopeasti! Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.