(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kunnossapitotyöntekijöitä, Helsinki, Riihimäki, Turku tai Karjaa
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä infra-alan kunnossapitoon. Pääset työskentelemään erilaisissa kunnossapitoprojekteissa huolto- ja korjaustehtävissä. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Riihimäki, Turku tai Karjaa.

Odotamme, että olet 18 vuotta täyttänyt ja opiskelet parhaillaan metallin, kone- ja automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai rakennusalan parissa. Luonteeltasi olet reipas, aktiivinen ja sosiaalinen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan infra-alan kunnossapitotehtäviin. Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi ja kehittyä kunnossapidon ammattilaiseksi osana mukavaa työporukkaamme! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Harri Sakki (Helsinki ja Riihimäki) puh. 040 8661761, soittoaika 1.2.2018 klo 12-16 tai Tommi Elonen (Turku ja Karjaa) puh. 040 862 7027.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.