(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kunnossapitosuunnittelija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme kunnossapitosuunnittelijoita Salmisaaren, Hanasaaren ja Vuosaaren voimalaitoksiin sekä lämpö- ja jäähdytyslaitoksiin Helsinkiin.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty?

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitoksella kunnossapitosuunnittelijana. Työpäiviesi aikana teet voimalaitosten tuotantokoneistolle tapahtuvia selvityksiä sekä muita laitetietojen ja piirustusten selvitystöitä. Pääset ylläpitämään kunnossapitotietoja sekä koordinoimaan ja valmistelemaan kunnossapitotöitä. Kesän aikana sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa projektijohtamiskokemustasi, sillä pääset hallitsemaan erilaisia projekteja sekä seuraamaan niiden toteutumista. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja innostusta alaa kohtaan sekä halua kasvattaa osaamistasi jokaisen työpäivän aikana. Onhan energia- tai konetekniikka jo sinulle tuttua ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintojesi kautta? Katsomme aikaisemman asennus- tai kunnossapitokokemuksen tai muun työkokemuksen teollisuuden parista eduksi kesää ajatellen – mahtavaa, jos sinulta löytyisi jo työturvallisuus- sekä tulityökortit! Kesätyö edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Olemme myös iloisia, jos sinulla on mahdollisuus käyttää omaa autoa.  

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja innokasta työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyökaverit ovat arvostaneet Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Otto Vuorelta soittamalla numeroon 0403361319, hän on parhaiten tavoitettavissa ti 21.1. klo 13-15 ja pe 24.1. klo 12-14 tai Jari Vehmaalta soittamalla numeroon 0505592314, hän on parhaiten tavoitettavissa pe 24.1. klo 12-14 ja ti 28.1. klo 12-14. 

Yhdistetään voimat!