(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kunnossapitosuunnittelija / esimiesharjoittelija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme kunnossapitosuunnittelijaa / esimiesharjoittelijaa Helsingin Vuosaareen. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa sekä kunnossapitosuunnittelijana että lomittavana esimiehenä. Kesän ajan saat kunnossapitosuunnittelijan vastuita, jolloin työpäiväsi koostuvat voimalaitoksilla tapahtuvista selvityksistä, kunnossapitotietojen ylläpidosta, laitetietojen ja piirustusten selvityksistä, varaosien hankinnoista sekä työnjohdollisista tehtävistä. Lomittavana esimiehenä työpäiviisi kuuluu myös koneasennustiimin esimiestöitä Vuosaaren voimalaitoksella, kunnossapitotöiden koordinointia ja valmistelua yhdessä kunnossapitosuunnittelijoiden kanssa sekä projektien hallintaa ja raportointia. Edessäsi on siis unohtumaton kesä! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeaa asennetta ja tekemisen meininkiä. Arvostamme yhdessä tekemistä, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa. Tilanteet voivat tiimissämme muuttua nopeallakin tahdilla, joten nautithan vauhdin hurmasta ja omaat nopean reagointikyvyn? Tässä työssä menestyminen edellyttää, että sinulla olisi takanasi energia- tai konetekniikan ammattikorkeakouluopintoja sekä kokemusta kunnossapito- tai esimiestyöstä. Lisäksi odotamme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia. Toivomme, että sinulta löytyisi myös työturvallisuuskortti sekä tulityökortti, mutta tarjoamme näihin tarvittaessa koulutuksen. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja tiimihenkistä työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta.  

Toivomme, että voisit työskennellä kanssamme toukokuusta lokakuun 9. päivään saakka.  Tehtävä on kokoaikainen päivätyö.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Jukka Saariselta soittamalla numeroon 040 336 0071. Voit myös olla yhteydessä Otto Vuoreen soittamalla numeroon 040 336 1319, hän vastaa mielellään kysymyksiisi ti 21.1. klo 13-15 ja pe 24.1. klo 12-14. 

Yhdistetään voimat!