Kesätyö kunnossapidon esihenkilönä - Metsä Board Äänekoski
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

KESÄTYÖ KUNNOSSAPIDON ESIHENKILÖNÄ – METSÄ BOARD ÄÄNEKOSKI

Tällä hakulomakkeella voit hakea kunnossapidon esihenkilötehtäviin Äänekosken Metsä Boardin kartonkitehtaalle.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Toimit päiväkunnossapissa, joko mekaanisella tai sähkö-automaatio puolella. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu oman tiimin esihenkilötehtävät, ennakkohuoltojen toteuttaminen ja vikakorjaukset sekä seisokkien töiden suunnittelu. Turvallisuus on meille tärkeintä, joten odotamme turvallisuusajattelua kaikissa työtehtävissä. Lähin tiimisi koostuu kunnossapidon ja tuotannon henkilöistä.

Katso video, jossa kesätyöntekijät kertovat kokemuksistaan tuotannon tehtävissä Metsä Groupilla.  

Mitä odotamme sinulta?

Haemme esihenkilöä kunnossapidon toimihenkilöiden kesälomatuurauksiin sähkö-automaatio- ja mekaaniseen kunnossapitoon. Hakemamme henkilö on opiskellut vähintään kaksi vuotta joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa soveltuvaa alaa. Jos sinulle on kertynyt työkokemusta esihenkilö- tai työntekijä tehtävistä aikaisemmin, katsomme sen eduksi. Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja on motivoitunut oppimaan uutta. Uteliaisuus uusiin haasteisiin on iso plussa. 

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Turvallisten työtapojen edistäminen on tärkeä osa ammattitaitoa, ja sitä odotamme myös kaikilta uusilta taloon tulijoilta.

Miksi Metsä?

Metsässä pääset tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta - mukavassa seurassa.

Menestyksemme avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa myös sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alasi huippuosaajaksi! 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätöiden hakuprosessi ja työtehtävät on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla lukee, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Tutustu viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin @metsagroup-Instagramissa: tarinat löytyvät kohokohdista #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään 28.2.2022 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toiveesi kesätyöpaikan sijainnin suhteen. Voit ilmoittaa lomakkeella myös kiinnostuksestasi esihenkilötehtäviin.

Luomalla hakijatilin urasivullamme, pystyt hyödyntämään samaa hakemusta myös muissa kesätyöhauissamme.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534135
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Metsä Board, Äänekoski