(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: KULUTTAJANEUVOJA
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia Hartwallin valtakunnallisena kuluttajaneuvojana, ja vastata kaikkiin kuluttajilta tuleviin yhteydenottoihin sosiaalisen median kanavissa, sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi hoidat Hartwallin puhelinvaihdepalvelua. Tehtävässä pääset myös tekemään erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten kirjoittamaan lyhyitä juttuja ja päivittämään somekanaviamme. Osaamisesi ja innostumisesi pohjalta voit keksiä meille vaikka kesäkampanjan. Toimit osana Hartwallin energistä viestintätiimiä.

Millaista työntekijää etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 18-vuoden ikää ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sekä erinomaisia kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Tiimin jäsenenä olet joustava, luotettava ja yhteistyökykyinen. Osaat käyttää yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja työskentelet luontevasti puhelimessa sekä hallitset erityyppisiä asiakaspalvelutilanteita. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo yhdeksättä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Meille on ominaista hyvä ilmapiiri, tehokas ja mukava tiimityö. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut.

Työaika 

Työaika sijoittuu arkisin klo 8:00–16:00 väliselle ajalle.
Kesätyö alkaa toukokuun loppupuolella. Ilmoitathan hakemuksessasi ajankohdan, jolloin voit aloittaa kesätyöt.

Lisätietoja & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuluttajapalvelun tiiminvetäjä Maija Käck, p. 040 726 8708, to 5.3. klo 9-10 ja ma 9.3. klo 10-11.

Jätä hakemuksesi 15.3.2020 mennessä.