Kesätyö: Kuluttajaliiketoiminnan mobiilitiimi
Telia Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kehittämään kanssamme kuluttaja-asiakkaille suunnattuja mobiilituotteiden kaupallisia toimenpiteitä. Tiimimme koostuu toimialamme parhaimmista osaajista. Pääkallopaikkamme on Helsinki ja pääset viettämään elämäsi kesää Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.-31.8.2021 Helsinkiin.

Työskentelet Telian kuluttajaliiketoiminnan mobiililiiketoiminnasta vastaavassa tiimissämme, kaupallisen toimenpidesuunnittelun keskiössä. Olemme muutosmatkalla kohti uutta, ketterää, asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää tapaa toimia. Toimintamme ytimessä ovat moniosaajatiimit, jotka ottavat vastuun oman alueensa liiketoiminnallisesta tuloksesta ja sen vaatimien toimenpiteiden toteuttamisesta. Yhteistyö on toimintamme kulmakivi, ja sen kautta kehitämme Customer Champion hengessä toimintaamme. Haemme kasvua kuluttajamarkkinassa paketoimalla asiakaslähtöisesti asiakkaitamme kiinnostavaa sisältöä maailmanluokan palveluihimme. Tiimit käyttävät päätöksenteon tukena dataa ja moderneja ja ketteriä metodeja asiakastarpeen tunnistamiseksi ja uusien konseptien kehittämiseksi.

Kesän aikana tarjoamme sinulle aitiopaikan päästä tutustumaan nopeasti kehittyvään toimialaan. Pääset avustamaan Telia- ja Telia DOT tiimien kampanjasuunnittelua ja toteuttamista tiiviisti yhdessä markkinoinnin ja myyntikanaviemme kanssa. Pääset aitiopaikalta tutustumaan uudismyynnin kampanjoiden suunnitteluun, asiakaspoistuman hallintaan ja toimenpiteisiin nykyisille Telian asiakkaille. Paketoimme liittymätuotteemme yhteen C Moren sisältöjen sekä kiinnostavien laitteiden kanssa.

Mahdollistamme kotimaisella 5G-verkolla asiakkaillemme entistä nopeamman ja sujuvamman arjen. Olet tärkeässä osassa sanoittamassa tätä tarinaa myyntirajapinnallemme ja asiakkaillemme. Myös kesällä kaupallisen raportoinnin ja kilpailijaseurannan pitää rullata normaaliin tapaan. Olemme kilpailuhenkisiä ja nopeita reagoimaan markkinassa tapahtuviin muutoksiin. Asiakas on toimintamme keskiössä ja kesän aikana pääsetkin analysoimaan asiakasdataa ja palautteita, samalla kun kehitämme korjaavia toimenpiteitä kipukohtien ympärillä.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Töitä tehdään liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Toivomme pääsevämme työskentelemään yhdessä Triplan uudessa kodissamme, mutta kesään mahtuu varmasti myös etätyöskentelyä. Otat osaa viikoittaisiin rutiineihimme yhdessä tiimin kanssa. Viikkoon mahtuu myös sopivasti itsenäistä työskentelyaikaa määriteltävien projektien parissa.

 

Mitä tarjoamme

Kesän aikana pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi toimii laaja joukko alan huippuosaajia niin tiimin sisällä kuin sidosryhmissäkin. Tulet kartuttamaan kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten, mihin suuntaan urasi tulee kehittymäänkään.

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

 • Uteliaisuutta työskennellä kuluttajaliiketoiminnan ytimessä
 • Luovaa ajattelua, positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä henkeä
 • Asiakasymmärrys ja data johtavat toimintaasi
 • Janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • Huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta pyytää apua tarvittaessa
 • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
 • Perustaidot eri käyttöjärjestelmistä sekä toimistosovelluksista: Windows, Linux, MS Office
 • Kaupalliseen tutkintoon tähtäävät olevat opinnot (Yliopisto tai AMK)
 • Kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan

 

Esimiehesi

Esimiehenäsi toimii Ville Lahti, jonka vastuulla on Telia Kuluttajasegmentin Individuals- liiketoimintalinja. Käytännössä siis koko kuluttajien mobiililiiketoiminnan johtaminen.

 

Kiinnostuitko? Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 17.3.2021 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

Työn koordinoinnista vastaa Petri Lindqvist, joka toimii Individuals-tiimin Commercial Consept Managerina (tavoitettavissa puhelimitse +358400719572 tai sähköpostitse Petri.Lindqvist@teliacompany.com 22.-24.2 kello 16-17 ja 25.-26.2 kello 10-11). Rooliin kuuluu mobiilin kaupallisen toiminnan johtaminen yhdessä muiden end to end-tiimin jäsenten kanssa.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428348
 • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki