(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kuluttaja-asiakaspalvelu
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Kiinnostaako tuloshakuinen meininki itseohjautuvassa työyhteisössä? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja?  

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kuluttaja-asiakaspalveluun Vaasaan, Turkuun, Jyväskylään tai Lahteen ja vietä elämäsi kesä Telialla! 

 

Tarjoamme kokoaikaisia (38 h/vko) kesätyöpestejä kuluttaja-asiakaspalveluumme. Tehtävät ovat määräaikaisia ja työt alkavat 11. - 25.5.2020 välillä ja päättyvät viimeistään 30.9.2020. 

Pääset aitiopaikalle ilahduttamaan ja auttamaan asiakkaitamme puhe- ja digipalvelukanavissamme (Lahti, Vaasa, Jyväskylä, Turku) tai sosiaalisen median palvelukanavissamme (Lahti, Vaasa).  


Tehtävässäsi tulet varmistamaan aktiviisella myynnillä, että asiakkaillemme on parhaat palvelut käytössään tuottaen samalla ylivertaista asiakaskokemusta. Olet osa dynaamista tiimiä, jossa työskennellään tuloshakuisessa, rennossa ja kannustavassa työympäristössä, yhteistä onnistumista tavoitellen. Palkkauksemme perustuu ICT -alan työehtosopimukseen ja kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi pääset vaikuttamaan tulotasoosi suorituksesi mukaisesti.   

  

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä  

Meillä tehdään arkisin töitä porrastetusti klo 7.45 - 20.15 välillä. Sosiaalisen median tiimissä työskennellään myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä klo: 12-20.00. 


Palvelet asiakkaitamme puhelimitse, chatissa, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa, ehkä useassakin eri kanavassa päiväsi aikana. Palvelukanavissamme asiakkaidemme kysymykset voivat liittyä esim. laskutukseen ja liittymien ja palveluiden toimituksiin. Samalla varmistat kaikissa asiakaskohtaamisissa, että asiakkaillamme on aina parhaimmat palvelut käytössä ja myymällä oikeita ratkaisuja, teet heidän elämästään helpompaa.


Seuraat aktiivisesti omaa tulostasi ja kehität itseäsi tavoitteeseen pääsemiseksi. Itsesi johtaminen ja oman osaamisesi kehittäminen ovat oleellinen osa työpäivääsi. Huolehdimme valmentavalla otteella kehittymisestäsi läpi koko kesän ja saat tueksesi huippujengin, joka tutustuttaa sinut työn saloihin.  

 

Mitä tarjoamme  

Vastuullinen kesäduuni –kampanjan yhteistyökumppanina meille on sydämen asia tarjota laadukkaita kesätöitä, joissa pääset testaamaan taitojasi ja kehittymään. Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi myynti-  ja asiakaspalvelutaidoista arvokasta hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. ICT - ja media-ala, jolla toimimme, ovat kova juttu nyt ja tulevaisuudessa. Tule siis meille ja hiotaan yhdessä myyntitaitosi huippukuntoon! Lisäksi pääset kehittämään viestintä - ja neuvottelutaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.   

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme  

  • Intohimoa erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen sekä reilua yhdessä tekemistä
  • Tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • Kiinnostusta toimialaamme kohtaan
  • Ensisijaisesti kaupalliseen tai teknilliseen tutkintoon tähtääviä opintoja. Myös muut tehtäviin soveltuvat opinnot huomioidaan
  • Oma-aloitteisuutta, rohkeutta tarttua toimeen ja ottaa vastuuta
  • Sammumatonta janoa oppia uutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • Sujuvia vuorovaikutus - ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielen taito plussaa
  • Kykyä toimia sekä itsenäisesti että aktiivisesti tiimissä yhteisen onnistumisen eteen
  • Vähintään 18 -vuoden ikää

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille työtehtävään kohdistettu persoonallinen hakemuskirjeesi sekä CV:si 16.2.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat). Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? 

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Lisätietoja tehtävästä antaa myös Päivi Rappe +358 40 5755374 (arkisin 9-15) #teliakesä #VKD20.