Kesätyö, kuljetussuunnittelija, Kouvola
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Etsimme kahta kuljetussuunnittelijaa VR Transpoint massatavaralogistiikan Kouvolan suunnittelu- ja ohjausyksikköön kesälomansijaisuuksiin.

Kuljetussuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa vastaten nimettyjen asiakkaiden maantieliikenteen kuljetussuunnittelusta ja kuljetusten ohjauksesta. Tehtävässä korostuu yhteistyön tekeminen useiden eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja viet tehtäväsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Kykenet tekemään paineen alla nopeita ratkaisuja sekä mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Hahmotat yksittäisten ratkaisujen vaikutukset osana suurempaa kokonaisuutta.

Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tuot asioita luontevasti esiin sekä kirjallisesti että suullisesti. Logistiikka-alan tai muun vastaavan alan opinnot ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan kotimaan maantielogistiikan tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 kuljetuspäälliköt Sami Tapio puh.040 8634 854 ja Mika Sairanen puh. 040 8634 851.

Jätäthän hakemuksesi 22.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238973
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola