(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kuljetussuunnittelija, Kouvola
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme kahta kuljetussuunnittelijaa VR Transpoint massatavaralogistiikan Kouvolan suunnittelu- ja ohjausyksikköön kesälomansijaisuuksiin. 
 
Kuljetussuunnittelijana toimit asiakasrajapinnassa vastaten nimettyjen asiakkaiden maantieliikenteen kuljetussuunnittelusta ja kuljetusten ohjauksesta. Tehtävässä korostuu yhteistyön tekeminen useiden eri sidosryhmien kanssa.  
 
Odotamme, että olet oma-aloitteinen ja viet tehtäväsi innostuneesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Kykenet tekemään paineen alla nopeita ratkaisuja sekä mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Hahmotat yksittäisten ratkaisujen vaikutukset osana suurempaa kokonaisuutta.

Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tuot asioita luontevasti esiin sekä kirjallisesti että suullisesti. Logistiikka-alan tai muun vastaavan alan opinnot sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan kotimaan maantielogistiikan tehtäviin.   

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 kuljetuspäälliköt Sami Tapio puh. 040 8634 854 ja Mika Sairanen puh. 040 8634 851.
 
Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan nuorille sekä opiskelijoille onnistuneet kesätyö-/harjoittelukokemukset.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.