(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, koulutus- ja sisällöntuotantoharjoittelija
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Etsimme Matkustajaliikenteen palveluyksikköön reipasta ja innokasta kesäharjoittelijaa tuottamaan sisältöä henkilöstön koulutuksen, perehdytyksen ja työssä oppimisen tueksi. Tsekkaa alkuun video, jossa on kerrottu tarkemmin tehtävästä: Linkki videoon.

Mitä sinulta odotetaan?

  • Tartut rohkeasti toimeen ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot
  • Olet korkeakouluopiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa
  • Sinulla on jo jotain kokemusta video- ja valokuvauksesta sekä editoinnista esimerkiksi harrastuksesta, opinnoista tai aiemmasta työstä kerrytettyä
  • Lisäksi arvostamme, jos sinulla on näkemystä siitä, miten videoilla voi parhaiten tukea työssä oppimista.

Missä työpaikka on ja milloin työ alkaa?

  • Aloitus- ja lopetusajasta voimme sopia kanssasi, alustavasti harjoittelu sijoittuu kesä–elokuulle ja kestää noin 2–3 kuukautta.
  • Työpisteesi on ensisijaisesti Helsingissä Pasilassa uusissa toimitiloissamme. Työnteko järjestyy tarvittaessa myös Tampereelta. Työ on liikkuvaa ja tulet varmasti kesän aikana hyppäämään monesti junaan henkilöstön pariin – työsuhde-etuna pääset junailemaan rajattomasti ympäri Suomen myös vapaa-ajallasi.

Miten haen?

  • Täytä hakulomake alta, jätä CV:si, vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi.
  • Haluaisimme nähdä osaamistasi – liitä tai linkitä mukaan esimerkiksi aiemmin tekemäsi video tai toteuta hakemuksesi kokonaan videona.


Innostuitko? Lisätietoja saat soittamalla koulutussuunnittelija Mari Ahjokannakselle numeroon 050 538 7382 ma 4.3. klo 10–11, ke 6.3. klo 15–16, ke 13.3. klo 12–13 tai laittamalla sähköpostia mari.ahjokannas@vr.fi 14.3. mennessä. Soitamme haastatteluun valituille viikon 13 aikana.


Hae paikkaa 17.3.2019 mennessä ja hyppää mukaan yhteiselle matkalle!


VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.