(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kotimaan maantielogistiikan laskutuksessa ja huolinnassa
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Miltä kuulostaisi monipuolinen kesätyö hyvässä työporukassa maantielogistiikan maailmassa?

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluja. Ihmisten ja tavaroiden liikuttaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii tuhansien palasien yhteensovittamista. Menestymisen takana on ammattitaitoinen henkilöstö.

VR Transpoint tarjoaa rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. Kehitämme uusia, liiketoimintaa tukevia palveluja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Kuljetusten lisäksi räätälöimme koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen, aina tehtaalta satamaan.

Haemme kuljetusassistenttia kotimaan maantielogistiikan laskutuksen ja huolinnan tiimiin Kouvolaan. Työ alkaa huhtikuussa ja kestää syyskuulle, tai vaihtoehtoisesti erikseen sovitun mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • kuljetusdokumenttien käsittelyä
  • myyntilaskujen ja tilitysten muodostusta
  • huolintaa
  • sekä muita avustavia toimistotehtäviä

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, logistiikan tai taloushallinnon alalta, tai vaihtoehtoisesti soveltuvaa työkokemusta alalta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja olet tarkka ja vastuuntuntoinen tekijä, joka omaksuu nopeasti uusia asioita. Toimit luontevasti osana tiimiä ja omaat reipasta asiakaspalveluasennetta. Kommunikoit erinomaisesti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä maantielogistiikan parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi logistiikka-alan moniosaajana ammattilaisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toimistopäällikkö Henna Luostarinen, 040 8634 352 tai henna.luostarinen@vrtranspoint.fi
varastopäällikkö Niko Paakkonen, 040 8634 859 tai niko.paakkonen@vrtranspoint.fi


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 17.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.