(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Korjausrakentamisen sähkösuunnittelijaharjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Helsinkiin
KORJAUSRAKENTAMISEN SÄHKÖSUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Toimit monialaisessa suunnitteluryhmässä nuorempana sähkösuunnittelijana. Taloyhtiöpalvelut -yksikkö on keskittynyt taloyhtiöiden korjaushankkeiden suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan. Yksikössämme on noin 80 henkilöä ja töissä selvästi viihdytään, mistä kertoo myös edellisen henkilöstökyselymme erinomaiset tulokset.

Pääset osaksi huippuryhmää, joka on suunnitellut mm. 2018 Vuoden Putkiremontti -palkinnon voittajakohteen. Pääosin tehtäväsi ovat taloyhtiöiden linjasaneerausten sähkösuunnittelua. Kesäaikana toimenkuvaan kuuluu mahdollisesti myös sähkövalvojien lomasijaistuksia. Jatkossa työskentely osa-aikaisesti opintojen ohessa on myös mahdollista.

Meillä työskentely 
"Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa." (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Edellytämme henkilöltä ennen kaikkea vastuuntuntoista asennetta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Työhön kuuluu myös asiakkaiden tapaamista ja kokemuksen karttuessa myös suunnitelmien esittelyä tiedotustilaisuuksissa. Kokemus CADS-suunnitteluohjelman käytöstä katsotaan eduksi.

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.
Kesätyöhakumme on avoinna 16.2.2020 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Voit tutustua meihin myös erilaisissa opiskelijatapahtumissa ja opiskelijamessuilla, tule tapaamaan ja juttelemaan työntekijöidemme kanssa.