(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Korjaushankkeiden arkkitehtisuunnittelu, Espoo
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Vahanen Suunnittelupalvelut Oy on uudis- ja korjaussuunnittelun ammattilainen, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Haemme korjaussuunnittelutiimiimme arkkitehtiopiskelijaa kesäksi 2020 joukkoamme täydentämään. Meillä saat hyvän perehdytyksen, pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja opit käytännön suunnittelua ja nykyaikaisten suunnittelumenetelmien käyttöä.

Tulet työskentelemään korjausrakentamisen arkkitehtisuunnittelun tiimissämme erilaisten hankkeiden parissa. Työpäivät koostuvat vaihtelevista avustavan suunnittelijan tehtävistä ja pääset osallistumaan myös erilaisiin kokouksiin ja kohdekäynneille.

Toivomme, että sinulla on jo useampi vuosi opintoja takana. Mikäli sinulla on jo kokemusta ns. haalariharjoittelusta tai olet kartuttanut muuta rakennusalan työkokemusta, on siitä hyötyä myös näissä suunnittelutehtävissä. Persoonana olet aktiivinen, tiedonjanoinen ja uskallat esittää meille myös omia ideoitasi – arvostamme niitä suuresti. Suunnitteluohjelmistona käytämme ArchiCAD 21 sekä AutoCAD -ohjelmia. Toimistotöissä myös MS Officen perusosaaminen tulee olla hallinnassa.

Tarjoamme laaja-alaisen ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia. Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa! Sen lisäksi että suunnitteluosaamisesi vahvistuu, saat näkemystä alalla toimimisesta ja pääset ottamaan vastuuta projektityöskentelystä. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa töitä meillä opiskelujen ohella kesän jälkeen.

Tarjolla vastuullista kesäduunia!

Olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa ja sitoudumme hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

Tule kasvamaan, oppimaan ja onnistumaan kanssamme kesällä 2020!

Jätä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.2.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Toimi siis nopeasti! Muistathan perustella hakemuksessasi hyvin, miksi haluat juuri meille kesätöihin ja mikä tekisi sinusta hyvän vahaslaisen.

Onko sinulla kysyttävää kesätyöhaustamme?

Rekrytointitiimimme auttaa sinua mielellään kaikessa kesätyöhakuun liittyvässä! Tavoitat meidät joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689. Käythän katsomassa myös kesätyösivumme, josta löytyy esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset –osio.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.