(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, koneasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme useampia koneasentajia Helenin eri voimalaitoksiin Helsingin Hanasaareen, Salmisaareen ja Vuosaareen.  

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty?

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitosten sekä lämpölaitosten kattiloiden ja turbiinien vuosihuoltojen, kunnossapidon ja asennustöiden monipuolisten tehtävien parissa. Työpäiväsi aikana muun muassa kunnostat ja huollat venttiilejä, pumppuja ja vaihteistoja. Hanasaaren konepajalla pääset ahkeroimaan myös koneistuksen sekä levy- ja hitsaustöiden parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa innostusta alaa kohtaan sekä mielenkiintoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan kone- ja metalliala tai energia- ja konetekniikka sinulle tuttua opintojesi kautta sekä olethan vähintään 17-vuotias? Katsomme eduksesi aikaisemman asennuskokemuksen sekä mittausosaamisen (työntömitta ja mikrometri) ja olisi hienoa, jos sinulta löytyisi B-ajokortti. Olemme myös iloisia, jos sinulta jo löytyy työturvallisuuskortti ja tulityökortti, mutta mahdollistamme näiden hankkimisen ennen kesätyösi alkamista. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivoisimme, että pystyisit työskentelemään kanssamme toukokuusta ja lokakuuhun, riippuen hieman siitä, millä voimalaitoksella tulet työskentelemään. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Jukka Saariselta soittamalla numeroon 040 336 0071. Voit myös olla yhteydessä Ari Niemiseen soittamalla numeroon 040 181 7879, hän vastaa mielellään kysymyksiisi pe 17.1. klo 9-11, ti 21.1. klo 13-15 ja ti 28.1. klo 13-15. 

Yhdistetään voimat!