(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö kokoonpano/tuotantotyö
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ tuotantolinajalle.


Työtehtävän kuvaus

Olit sitten työurasi alussa tai etsimässä uusia haasteita, tämä työ voisi sopia juuri sinulle. Työ on rutiininomaista, mutta vastuullista. Työt pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tuotannon tehtäviä, kuten tarkistamista, lajittelua ja mittaamista. Työtä tehdään manuaalisesti tai konetta käyttäen. Teknisistä taidoista on siis hyötyä tässä tehtävässä. Työ vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Tärkeintä on, että olet luotettava ja reipas työntekijä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.


Edellytämme:

- Nuhteetonta taustaa
- Mahdollisuus 3-vuorotyöhön
- Reipas asenne!
- Työkielenä suomi, mutta pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä
- Aikaisempi tausta tuotantopuolen tai varastoalan tehtävistä katsotaan eduksi
- Tehtävässä vaaditaan täysi-ikäisyyttä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -