(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kokoonpanijoita Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018
Toimenkuva
Hotsittaisiko työskentely kesän aikana mukavassa ja nuorekkaassa porukassa? Onko sinulla tähtäimessä saada ensimmäinen kesätyö tai lisää työkokemusta? Haluatko näyttää potentiaalisi ja verkostoitua tulevaisuuden työuraasi ajatellen? Mikäli vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, niin jatka lukemista!

Etsimme nyt asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijöitä Vantaalle!

Tehtävä pitää sisällään pienten osien kasausta ja yhdistelemistä isompaan kokonaisuuteen tähdäten. Työ vaatii erityistä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä.
Odotamme sinulta
Erityisesti arvostamme sinussa reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä itseohjautuvuutta. Toivomme sinun olevan myös avoin tiimipelaaja, jolla pysyy niin pienet osat, kuin hermotkin kasassa.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ja koulutuksen alalta.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työsuhteen elokuun loppuun saakka. Töitä tehdään arkisin ma-pe 40h/vko. Työ on 2- ja/tai 3-vuorotyötä.

Voisiko tämä olla sinulle sopiva kesätyö? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi mahdollisimman pian ja hae paikkaa! Muistathan liittää hakemukseesi myös CV:n mukaan. Lisätiedot tehtävästä antaa HR-koordinaattori Niina Blom p. 040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi.
Kesto
31.8.2018
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.04.2018 mennessä.