(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kokoonpanija (4 hlöä)
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme päätoimipisteeseemme Keravalle positiivisia ja reippaita (4 hlöä) sähkö-, kone tai metallialan opiskelijoita kokoonpanotyöhön. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta.

Metoksella kesätyö on suurilta osin tiimityötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työntekijänä olet tehokas, täsmällinen ja et kavahda fyysisenkään työn tekemistä. Tuotantotilamme ovat turvalliset ja siistit.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mukavat työkaverit sekä paljon uuden oppimista. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa meillä. Metos valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa Suomen 11. parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

Jätäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.4, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakulomakkeella millä ajalla olet valmis työskentelemään.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin toukokuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella personnel@metos.com. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.