(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kokoaikainen siivooja Porvooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Kiinnostaisiko sinua kesätyö missä ei tarvitse istua paikoillaan ja kuntokin kohoaa työn ohessa? Etsimme nyt Porvooseen kesälle 2020   SIIVOOJAA   Mitä kesätyösi siivoustehtävissä pitää sisällään?
Siivoojana huolehdit asiakkaamme toimisto- ja teollisuustilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työ on itsenäistä ja tehtävät sisältävät mm. lattiapintojen ja tasojen puhdistusta, saniteetti- ja keittiötilojen puhdistamista, jätteistä huolehtimista, ikkunanpesua ja peruspesutehtäviä.   Työsuhde on koko- ja määräaikainen ja työt alkavat touko- tai kesäkuussa. Työvuorot ovat arkisin kello 7-15.   Mitä odotamme kesätyöntekijöiltämme?
Sinulla on aikaisempaa siivousalan kokemusta sekä hyvä turvalliusuusajattelu. Eduksesi katsomme kokemuksen tehdasympäristössä työskentelystä. Tärkeää on myös, että olet iloinen asiakaspalvelija ja tartut reippaasti töihisi.    Miten ja milloin voit hakea kesätöihin?
Me odotamme jo hakemustasi, ja voit tehdä sen vaikka heti nettisivuillamme! Kesätyöhakumme on avoinna 15.3. saakka, mutta luemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi minkä ajanjakson voisit työskennellä.   Lisätietoja tehtävästä antavat sinulle mielellään palvelupäällikkö Rami Niemelä 040-3013398 tai palveluesimies Anu Birk 0504728882, arkisin 8-16.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).