Kesätyö - Kivivillan valmistus

Paroc Oy Ab
Tietoa tehtävästä

Miltä kuulostaisi kesätyöpaikka huippu työyhteisössä eristeteollisuuden parissa?

Me Paroc Oy:lla etsimme joukkoomme reippaita työntekijöitä tuotantoon Paraisten Kivivillatehtaalle. Tehtävä on määräaikainen touko-elokuu 2021 välisellä ajalla, mutta mahdollisesti jatkoa pidemmälle syksyyn on tarjolla. Työ on keskeytyvää kolmivuorotyötä ja tehtävät sisältävät pääasiassa pakkaus- ja pinontakoneiden valvontaa ja operointia tai trukilla ajoa.

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Olet valmis fyysiseen työhön ja IT-järjestelmien käyttökään ei tuota sinulle ongelmia. Aiempi kokemus teollisuuden työtehtävistä on eduksi, mutta kokemustakin tärkeämpää meille on positiivinen asenteesi työntekoon. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Sinä saat meiltä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoiset työtehtävät menestyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ml. CV mahdollisimman pian, täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen, voit olla yhteydessä Iina Lindholm iina.lindholm@owenscorning.com puh. 0468768107.

Paroc on savuton työpaikka ja työhöntulotarkastus sisältää huumausainetestin.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Iina Lindholm iina.lindholm@owenscorning.com

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta