Kesätyö: Kiinteistönhuollon kausityöntekijä Satakunnan alueelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kiinnostaisiko sinua viettää kesä kiinteistönhuollon tehtävissä? Etsimme nyt Satakunnan alueelle 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ 

Mitä kesätyösi pitää sisällään? 
Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kokoaikaisia Työvuorot sijoittuvat arkipäiville vaihdellen kello 7-16 välille. Kesätyöt alkavat porrastetusti lomakauden alettua touko-kesäkuussa. 

Ulkoaluetyöntekijänä pidät huolen asiakkaidemme ulko- ja viheralueista. Töihisi saattaa kuulua esimerkiksi rikkaruohojen kitkentää, nurmikon ja pensaiden leikkaamista ja kukkien istuttamista. Ulkoaluetyöntekijänä tehtäviisi kuuluu myös ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen roskakierroksia tekemällä. 
Tehtäviin saattaa kuulua myös sisäpuolen tehtäviä, kuten lampunvaihtoja ja pieniä korjaustöitä.

Mitä odotamme sinulta? 
Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, BE-ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito. 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhuollosta ja päältä ajettavan nurmikonleikkurin ajotaito.  

Mitä seuraavaksi? 
Käy tutustumassa tarkempiin tehtävän kuvauksiin sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteiden toteutumiseen Coorilla osoitteessa www.coor.fi sekä somessa Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  

Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 21.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemus, vaikka heti. Muistathan kertoa hakemuksella millä ajanjaksolla voisit työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 9-15 palvelupäällikkö Ville Ervanko puh. 040 301 3205.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot