(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian kiinteistöpalvelut huolehtii kiinteistöistä käyttäjien viihtyvyyden turvaamiseksi. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja uusimman teknologian sekä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön avulla.

Haemme energiseen joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJIA kesän 2019 ajalle eri puolille pääkaupunkiseutua. Tarjolla on useita työpaikkoja eripituisissa työsuhteissa kesälomakautena, touko- ja syyskuun välisenä aikana.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu erilaisten kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtäviä, jotka painottuvat kesällä erityisesti ulkoalueiden kunnossapitoon.

Edellytämme sinulta vähintään meneillään olevaa kiinteistönhoitajan perustutkintoa tai soveltuvaa työkokemusta kiinteistönhoidosta sekä suomen kielen taitoa. Oletko sinä itseohjautuva ja rehti työkaveri, jolta myös tiimityö sujuu? Ovatko joustava työote ja aikaansaavuus sinun vahvuuksiasi? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä ja koet meidän etsivän juuri sinua, hae meille kesäksi!

Tarjoamme sinulle työntäyteisen kesän, osaavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää kiinteistöalan osaamistasi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2019 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi