(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ: Kiinteistönhoitajia Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Haemme energiseen joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJIA kesän 2020 ajalle Hämeenlinnaan. Tarjolla on useita työpaikkoja eripituisissa työsuhteissa kesälomakautena, touko- ja syyskuun välisenä aikana. Osassa tehtäviä edellytämme ajokorttia.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu erilaisten kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotehtäviä, jotka painottuvat kesällä erityisesti ulkoalueiden kunnossapitoon.

Edellytämme sinulta vähintään meneillään olevaa kiinteistönhoitajan perustutkintoa tai soveltuvaa työkokemusta kiinteistönhoidosta sekä suomen kielen taitoa. Oletko sinä itseohjautuva ja rehti työkaveri, jolta myös tiimityö sujuu? Ovatko joustava työote ja aikaansaavuus sinun vahvuuksiasi? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä ja koet meidän etsivän juuri sinua, hae meille kesäksi!

Tarjoamme sinulle työntäyteisen kesän, osaavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää kiinteistöalan osaamistasi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2020 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@palmia.fi

Miksi Palmian kiinteistöpalvelut?

Palmian kiinteistöpalveluissa työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Huollettavia neliöitä meillä on reilu miljoona, noin 700 eri kiinteistökohteessa. Palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin kaupungintalo, Kuntatalo sekä lukuisia kaupungin julkisia tiloja.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.