KESÄTYÖ Kiinteistönhoitajat
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä? Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteutumista varten! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt tarkalla työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja KIINTEISTÖNHOITAJIA kesäkaudelle 2020. Tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi nurmikoiden leikkaus, ulkoalueiden hoitaminen sekä viheralueiden kunnossapito. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Yrityskielenä on Suomi, jonka myötä edellytämme hyvää Suomen kielen osaamista. Ajokortin katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana. Useille kauttamme työllistyneille kesätyöntekijöillemme on avautunut myös kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan sähköpostilla tai soita meille, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos työnkuva kuulostaa omalle, niin ole meihin yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla ja kerro mitkä työtehtävät kiinnostavat juuri sinua. Lisätiedot antaa ja hakemukset voi lähettää:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Sanna Kovalainen
050 444 4425
sanna.kovalainen@sihti.fi
Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332050
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Kovalainen (sanna.kovalainen (a) sihti.fi)
  • Puhelin: +358 504444425
  • Sijainti: Kajaani