(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kiinteistönhoitaja/kausiapulainen Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Eikö kesä toimistossa innosta ja haluat viettää kesällä mahdollisimman paljon aikaa ulkona? Jatka lukemista, sillä etsimme Kuopioon kiinteistöhoidon tiimiin ulko-alueiden kunnossapitoon, reipasta ja toimeen tarttuvaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA/KAUSIAPULAISTA

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalle 3.6. - 26.7.2019. Työvuorot ovat arkisin kello 07:00 – 15:00. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla BE-ajokortti.

Työtehtäviisi kuuluu nurmikoiden leikkausta ja muita viheralueiden kunnossapitotöitä, kuten kitkemistä ja pensaiden hoitoleikkauksia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme sen toki eduksesi. Tässä työssä pääset nauttimaan kunnolla Suomen kesästä ja olet niin sanotusti säänkestävä.

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa.

Innostuitko tästä tehtävästä? Hieno homma! Odotamme kuulevamme sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 24.3. mennessä hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kari Karlsson sähköpostitse kari.karlsson@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään "Kiinteistönhoitaja, kausiapulainen".