(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kiinteistönhoitaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vietä kanssamme unohtumaton kesä, jota muistellaan lämmöllä pitkään! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Etsimme nyt rohkeaan joukkoomme kiinteistönhoitajia Helsingin Salmisaareen sekä kaikkiin Helen Oy:n muihin toimipaikkoihin. 

Mistä on ikimuistoinen kesä tehty? 

Tulet kesän ajan työskentelemään vaihtelevien ulkoaluetöiden parissa. Työpäiviesi aikana pääset muun muassa nauttimaan kesäsäästä leikkaamalla nurmikkoa ja tekemällä maalaustöitä. Kesän aikana auttelet myös metalli- ja kirvesmiehiä erilaisissa tehtävissä. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja innostusta kiinteistöpalvelujen alaa kohtaan sekä intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan ala sinulle tuttu käynnissä olevien tai äskettäin päättyneiden opintojesi kautta eivätkä erilaiset työkoneet ole sinulle vieraita? Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja toivomme, että taskustasi löytyy B-ajokortti. Työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksi. 

Toivomme sinusta ennen kaikkea oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria.  

Ikimuistoinen kesä rakentuu uuden oppimisesta ja kokeilemisesta, muiden heleniläisten kanssa verkostoitumisesta ja hauskanpidosta sekä itsensä haastamisesta. Ja mikä tärkeintä, pääset tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa ja mutkattomampaa. Viime vuoden kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Helenin avointa ilmapiiriä, kannustavia työkavereita sekä vaihtelevia työtehtäviä. Huikeat 100 % kesätyökyselyymme vastanneista suosittelisi meitä työnantajana kokemuksensa perusteella. Olemme myös sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin. Voit siis luottaa siihen, että kesästäsi tulee antoisa säästä huolimatta. 

Toivomme, että pystyt työskentelemään kanssamme kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä Helenillä Mirva Lepolalta soittamalla numeroon 040 336 2230. 

Yhdistetään voimat!