(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kiinteistönhoitaja Raaheen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Etsitkö kesätöitä Raahesta ja sinulla on kokemusta kalusteasennuksista? Haemme nyt Raaheen määrä- ja kokoaikaiseen kesälomasijaisuuteen   KALUSTEASENTAJAA   Mitä kesätyöhösi kuuluu?
Tehtävä pitää sisällään esimerkiksi toimistomuuttoihin liittyviä kalusteasennuksia sekä muita muuttoihin liittyviä tehtäviä.   Mitä odotamme sinulta?
Tässä tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja B-ajokortti. Kaikilla kohteessa työskenteleviltä edellytetään työturvallisuuskorttia ja hyvää työturvallisuusajattelua. Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksta.   Milloin ja miten hakea tätä kesätyöpaikkaa? Kuulostiko tämä sinun kesätyöpaikaltasi? Hae tehtävää 15.3. mennessä hakulomakkeella. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Översti tero.översti@coor.com.   Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).   Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 8 900 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 965 miljoonaa euroa.