(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kiinteistönhoitaja Raaheen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Haemme vastuuntuntuista rakennustyötaitoista   KIINTEISTÖNHOITAJAA   SSAB:n Raahen teollisuusalueelle kesäksi.   Mitä kesätöihisi kuuluu?
Kiinteistöhoitajana huolehdit huolto-, korjaus-, maalaus- ja rakennustöistä ulko- ja sisätiloissa niin tuotanto- kuin toimistotiloissa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15.30.   Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta rakennusalan tai kiinteistönhoitajan opintoja ja 18 vuoden ikää. Katsomme eduksesi Raahen terästehtaan aluetuntemuksen ja voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.  Asiakaskohteen vaatimusten vuoksi teetämme tehtävään valitusta henkilöstä suppean henkilöturvallisuusselvityksen ennen töiden aloitusta.   Miten ja milloin hakea?
Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 15.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Översti, tero.oversti@coor.com, puh. 050 572 6592.   Coor on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).