(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kiinteistönhoitaja Helsingin Pitäjänmäkeen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Opiskeletko esimerkiksi LVI-alaa tai sähköasentajaksi? Ovatko talotekniikan perustaidot sinulla hanskassa ja haussa oman alan kesätyöpaikka hyvässä seurassa? Meillä on sinulle sopiva kesätyö, sillä etsimme nyt Pitäjänmäkeen ABB:n tiimiimme   KIINTEISTÖNHOITAJAA   Tehtävä on määrä- ja kokoaikainen kesälomien sijaisuus 1.9.2020 asti. Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt kesäkuun alussa. Työpäiväsi ovat arkisin kello 7-15.   Mitä pääset meillä tekemään?
Tehtäviisi kuuluu talotekniset huolto- ja korjaustehtävät teollisuusympäristössä, sekä toimistoissa. Pääasiassa tulet toimimaan LVI-järjestelmien huolto- ja korjaus tehtävissä huoltotiimissä ja työskentelet työparin kanssa.Tehtävässä on mahdollisuus kartuttaa opinnoissa tarvittavaa teknistä työkokemusta.   Mitä odotamme sinulta?
Sinun ei tarvitse olla alan pitkän linjan konkari, mutta  edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä taloteknisten töiden tuntemusta ja hieman aikaisempaa  työkokemusta alalta sekä alan opintoja.Tehtävään sopiikin esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijalle tai teknisiä ammattiopintoja suorittavalle henkilölle.  Kaikilla asiakkaalla työskenteleviltä vaaditaan Työturvallisuuskorttia ja tarvittaessa järjestämme sen suorittamisen.    Odotamme, että olet aidosti kiinnostunut taloteknisistä työtehtävistä, asiakaspalveluhenkinen  ja sinulla on aktiivinen työote. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko? 
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta kesätyöltä? Hienoa! Työpaikkaa voit hakea  15.3. mennessä hakulomakkeella. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä älä aikaile vaan hae paikkaa jo tänään.   Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16 palvelupäällikkö Rami Niemelä p. 0403013398.   Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020- kampanjassa.   Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).