(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito
Pirkan Opiskelija-asunnot Oy – POAS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Kesäduuniin POASille

Yli 16-vuotiaat hoi, tykkäisitkö tehdä töitä ulkona? Mikäli olet ahkera, reipas ja omatoiminen työskentely onnistuu, hae meille kesäduuniin!

Tarjoamme kesätöitä kiinteistöjemme ulkoalueiden huollossa kahdella eri ajanjaksolla kesällä 2021. Työhön kuuluu mm. nurmialueiden hoitoa, pensaiden leikkuuta, kasvien istutusta sekä piha-alueiden huoltoa. Nämä kesäduunit toteutuvat varmuudella myös koronavirustilanteesta huolimatta ja tarvittavat varotoimenpiteet huomioiden. Kiinteistömme sijaitsevat eri puolilla Tamperetta, joten oman auton tai mopon käyttömahdollisuus on plussaa.

Kesätyöjaksot ovat 24.5.–18.6. sekä 12.7.–6.8.2021. Palkkaamme yhteensä 12 työntekijää, kuusi kummallekin ajanjaksolle. Mainitse hakemuksessasi, kumpana ajanjaksona haluaisit työskennellä.

Täytä hakemuslomake alla olevasta linkistä. Ole nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Haku päättyy 28.2.2021, ja valinnat tehdään maaliskuun ensimmäisen viikon aikana.

 

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy – POAS on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme tarjoamaan kesätyöntekijöillemme mukavan kesätyökokemuksen ja hyvän ponnahduslaudan työelämään.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt henkilötietojesi käsittelemisen ja säilyttämisen asianmukaisesti. Henkilötietoja käytetään vain kesätyöntekijöiden valintaan. Lisätietoa tietosuojasta: poas.fi/tietosuoja