KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Prismaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto
HOK-Elanto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Hei sinä, joka kaipaat työkokemusta ja haluat työskennellä osana huippujengiä, tuu meille kesäduuniin!

Me haetaan parhaillaan kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin HOK-Elannon Prismoihin joita on 13 eri puolella pääkaupunkiseutua. Meillä on sinulle tarjolla monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelun lisäksi kassalla ja eri osastoilla. Ei haittaa, jos sinulle ei ole aiempaa työkokemusta myyjän tehtävästä – meillä opit.

Kurkkaa tästä miltä myyjän päivä kaupassa näyttää!

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys meidän tuleville kesätyöntekijöille, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuvat vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Lisäksi me haemme nyt ensisijaisesti sellaisia työntekijöitä, jotka pystyy työskentelemään mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta.

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Me edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Me tarjotaan työtä vähintään 20 tuntia viikossa, ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422980
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kerava, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi