(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö: Kesätyöntekijöitä Autokeitaalle!
Hansatie Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Hansatie Oy
Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti ja sen kotipaikka sijaitsee Forssassa. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista. Konsernin liikevaihto on yli 10 miljoonaa.
Toimenkuva
Haemme Autokeitaalle iloisen asiakaspalveluasenteen omaavia myyjiä! Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely sekä kaupassa että Hesburgerissa, hyllytystä, pikaruuan valmistusta ja muita liikenneaseman päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.
Odotamme sinulta
Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöskentelystä ja eduksi katsomme Veikkaus- ja Toto-osaamisen. Olet reipas tiimityöskentelijä, joka pystyy työskentelemään myös ajoittain hektisessä työtahdissa.
Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Haemme useampaa myyjää kesälomien sijaisuuksiin, ja aloitukset ovat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. Tarjoamme monipuolisen työn ja mukavat työkaverit suositun liikenneaseman palveluksessa! Työtunteja noin 90 h/3 vkoa. Työvuorot painottuvat päivä- ja iltavuoroon maanantaista sunnuntaihin, mutta sinulla tulisi olla valmius tehdä tarvittaessa myös yövuoroa. On mahdollista tehdä myös pääsääntöisesti pelkkää yövuoroa, jos se soveltuu sinulle paremmin!
Kesto
Kesätyö 2-6kk
Lisätietoja
Sonja Laine, forssa@vmp.fi, Sonja: 0505824422/Isabella: 0403075260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.03.2018 mennessä.