(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö Kesätyö Kesätyö vielä ehtii hakea!
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Hei sinä vielä töitä etsivä kesätyönhakija!

 

Haluaisitko kehittyä HIRMUhyväksi myyjäksi? Vai koetko ehkä jo olevasi sellainen ja osaat mielestäsi myydä vaikka hiekkaa Saharaan tai eskimoille jäätä? Molemmissa tapauksissa kannattaa jatkaa lukemista.

 

HIRMU:lla on auki upeita mahdollisuuksia viettää mukavaa kesä, kartuttaa myyntitaitojasi ja ansaita siinä sivussa hyvin talven reissuihin tai vaikka säästää sukan varteen. Avoimia työmahdollisuuksia löytyy useista erilaisista myyntitehtävistä. Näissä työpaikoissa pääset tekemään myyntiä ihmisten parissa siellä, missä he ovat. Lisäksi etenemismahdollisuudet ovat hyvät, jos vain oma kiinnostuksesi, menestymisesi ja kunnianhimosi riittävät.

 

Työtä tehdään päämiestemme huipputiimeissä, joten vähintäänkin kohtalaiset ryhmätyötaidot katsotaan eduksesi. Myös pienestä kilpailuvietistä on varmasti apua menestymisessäsi ja iloinen asenne auttaa sinua olemaan paras myyjä tiimissäsi.

 

Avoimia työmahdollisuuksia tarjolla mm. seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Salo, Turku, Vaasa ja Vantaa.

 

Lähetä meille CV:si ja lyhyt esittelysi sähköpostilla osoitteeseen rekry@hirmu.fi. Tai lähesty vaikka kirjekyyhkyllä / kätevästi Whatsappilla numeroon 0442429928. Tärkeintä, että yhteydenottosi tavoittaa meidät.

 

Iloa päivääsi, toivottaa HIRMUn rekrytiimi!

 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.5.2018 mennessä.