(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖ Kesämestari talonrakennusalalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Onko haaveissasi reppureissu maailman ympäri tai kenties uusi kulkupeli? Odotatko innoissasi kesän festareita ja mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai unelmoitko enemmän itsesi ja työkokemuksesi kehittämisestä? Niin tai näin, kesä on parasta aikaa kartuttaa sekä arvokasta työkokemusta että kassaa unelmien toteuttamista varten! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä sadoille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt Pirkanmaan seudulle positiivisia ja kehittymishaluisia KESÄMESTAREITA TALONRAKENNUSALALLE.

Edellytämme hakijalta loppuvaiheeseen edennyttä alan koulutusta. Etsimällämme työntekijällä on motivoitunut ja täsmällinen asenne sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat työssä tarpeen. Eduksi on myös valmiiksi suoritettu työturvallisuuskortti.

Tarjoamme alan opinnoissa loppusuoralla olevalle opiskelijalle kesäksi loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alansa käytännön tehtävissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jori ”Vilkku” Vilenius p. 050 444 4454/ vilkku@sihti.fi.

Hae nyt ja varmista, että kesäunelmasi käyvät toteen!