(Poistunut julkaisusta)

Kesätyö, Kerroshoitaja
Original Sokos Hotel Vaakuna/Kerroshoitaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Original Sokos Hotel Vaakuna on Helsingin ensimmäinen käyntikortti: funkkisklassikko Helsingin sydämessä, arkkitehtuurin merkkiteos, joka hurmaa taideteoksillaan ja 50-luvun tunnelmallaan. Kaikki huoneemme on uudistettu 2018 - 2019. 10.kerroksen ravintola Loisteesta aukeaa upeat näkymät Helsingin kattojen yli ja se on mainio paikka nauttia herkullisesta ruoasta aamusta iltaan. Vaakuna on tunnettu vieraanvaraisuudestaan ja sydämellisestä palvelustaan.

Etsimme joukkomme reippaita KERROSHOITAJIA kesätöihin pitämään hyvää huolta upeasta funkkishotellistamme

Olet etsimämme henkilö, jos laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on todellinen halu luoda asiakkaille onnistunut majoituskokemus. Pääsääntöinen työtehtäväsi on hotellihuoneiden siivous. Toivomme myös, että olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja sinun on mahdollista työskennellä sekä arkena että viikonloppuisin. Olet vuorovaikutustaitoinen, joustava ja tykkäät hektisestäkin työympäristöstä. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön hospitality- alalta, mukavat työkaverit ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut kuten henkilökuntahintaisen hotellihuoneen ja henkilökunta-alennukset kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa.

Sinun ansiostasi vieraamme viihtyvät meillä!
Vaakunassa on useampia kerroshoitajan kesätyöpaikkoja avoinna ajalle 1.6.2019-31.8.2019., joiden työtunnit ovat keskimäärin 75-90 h/3 viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivouspäällikkö Tuula Tanninen puh. 050 463 1465.

Lähetä hakemuksesi mennessä oheisen linkin kautta 31.3.2018 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).