Kesätyö, Kerroshoitaja
Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta. Hotellin vieressä on Ainoan ostoskeskus ja kivenheiton päässä sijaitsevat myös Tapiolan kulttuurikeskus ja kiinnostava museokeskittymä WeeGee. Grill It! –ravintolan lista yhdistelee perinteisen grillauksen ja erinomaiset raaka-aineet. Tapiola Gardenissa on kuntoiluhuone, sauna sekä uima-allas pikku pulahduksiin.

Haemme iloiseen joukkoomme osa-aikaisia (keskimäärin 50h/3vko) KERROSHOITAJIA kesätöihin kesäkuun alusta elokuun loppuun. Olet etsimämme henkilö, jos sinulle laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on todellinen halu luoda asiakkaille onnistunut majoituskokemus. Toivomme myös, että olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fyysinen kunto ja sinun on mahdollista työskennellä sekä arkena että viikonloppuisin. Olet vuorovaikutustaitoinen, tykkäät hektisestäkin työympäristöstä ja olet innostunut hotellialasta. Edellytät työltäsi vastuuta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Saat henkilökuntahintaisen hotellihuoneen kaikissa Sokos Hotelleissa ympäri Suomea ja ulkomailla sekä lisäksi saat henkilökunta-alennukset kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja kaupoissa bonusten kera.
Lisätietoja tehtävästä antaa kerroshoidon palvelupäällikkö Tarja Puisto puh.050-5665852
Lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240299
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa